Henkilönsuojaimet – vinkkejä helpompaan käyttöön
Webinaari

Henkilönsuojaimet – vinkkejä helpompaan käyttöön

Tiedot

Nimi: Henkilönsuojaimet – vinkkejä helpompaan käyttöön

Kesto: 60 min

Päivämäärä: tiistai 27.10.2020

Kellonaika: 13:00


Sisältö

 

Henkilönsuojain on väline tai varuste, jota henkilö käyttää suojautuakseen yhdeltä tai useammalta terveys- tai turvallisuusriskiltä, kuten iskulta, viillolta, äärimmäiseltä lämpötilalta, melulta, haitalliselta kemikaalilta ja pölyltä. Työnantajan on hankittava työntekijöilleen tarkoituksenmukaiset suojaimet ja opastettava niiden käyttöön.


Webinaarissa kuulet, miten saada henkilönsuojaimet kattavasti käyttöön organisaatioissa, miksi käyttö on tärkeää ja mitkä ovat henkilönsuojainten uusimmat trendit. Lisäksi näet, kuinka helppoa suojaimia on käyttää. Keskustelijoina ovat EcoOnlinelta Vesa Lieho ja Marita Hyttinen sekä Suojalaite Oy:ltä Ilkka Kantasalmi.

 

Suojalaite Oy on vuonna 1958 perustettu ja vuonna 1959 toimintansa aloittanut työsuojelualan erikoisyritys, jonka omistaa Työterveyslaitos. Yhtiön toiminta-ajatuksena on edistää turvallista ja tehokasta tuotantoa laadukkaiden tuotteiden ja asiantuntevan neuvonnan kautta - toiminta kattaa koko maan.


Puhujat

 

Vesa Lieho
Vesa Lieho
HSEQ Specialist, EcoOnline Oy

Vesa on turvallisuustekniikan DI ja hän on työskennellyt yli 15 vuotta työturvallisuuden ja työkykyjohtamisen parissa eri yrityksissä mm. vakuutus- ja kiinteistöalalla. Hänen vahva kouluttaja- ja kehittäjätausta sekä useiden eri suomalaisten suuryritysten kanssa työskentely yhdistettynä vankkaan liiketoiminnalliseen ja riskienhallinnan näkemykseen auttaa asiakkaita eteenpäin omassa toiminnassaan. EcoOnlinella Vesa on työskennellyt vuodesta 2018 HSEQ-asiantuntijana ja sittemmin myös työsuojelupäällikkönä.

 

Marita Hyttinen
Marita Hyttinen
Chief OSH Specialist and C&R Team Leader, EcoOnline Oy

Marita on FT, YTM ja psykologi, joka toimii EcoOnlinessa johtavana asiantuntijana ja asiantuntijatiimin vetäjänä. Hän on kokenut ja monipuolinen työturvallisuuden ja -hyvinvoinnin ammattilainen, joka valmentaa ja konsultoi niin johtoa kuin työntekijöitä ja toimihenkilöitä työturvallisuuteen. Marita on erikoistunut inhimilliseen tekijään eli työhyvinvoinnin ja -turvallisuuden psykologisiin ja sosiaalipsykologisiin kysymyksiin. Hänelle on myönnetty vuonna 2017 Turvallisuusalan elämäntyöpalkinto.

 

Suojalaite_logo_mv-1
Ilkka Kantasalmi
CEO, Suojalaite Oy

Ilkka on Suojalaite Oy:n toimitusjohtaja, jolla on pitkällinen kokemus henkilönsuojainalalta sekä suojainten valmistuksesta, markkinoinnista ja suojainten suojaavuuden arvioinnista, että riskienarvioinnista oikeiden suojainvalintojen toteutumiseksi.