Chemical Manager -koulutuksemme käsittää kaksi järjestelmän pääkäyttäjille suunnattua peräkkäistä koulutuspäivää – pääkäyttäjäkoulutuksen sekä riskinarviointikoulutuksen.

 

Chemical Manager -pääkäyttäjäkoulutuksessa opetellaan kemikaalirekisterin ylläpitotoiminnot. Chemical Manager -pääkäyttäjäkoulutus sopii sekä uusille käyttäjille tai kertauksena jo järjestelmää käyttäneille.

Koulutuksessa käydään läpi pääkäyttäjän toiminnot:

  • yleinen esittely
  • paikkarakenne
  • käyttäjät
  • käyttöturvallisuustiedotteiden (KTT) hallinta
  • yrityskohtaisten tietojen lisääminen
  • riskinkartoitus

 

Chemical Manager -riskinarviointikoulutuksessa opitaan sekä riskinarvioinnin peruskäsitteet teoriatasolla että kemikaalikohtaisen riskinarvioinnin suorittaminen Chemical Managerissa.

Koulutus sopii pääkäyttäjille, jotka ovat käyneet Chemical Manager -pääkäyttäjäkoulutuksen tai joilla on muuten kokemusta järjestelmän käytöstä.

Koulutuksessa käydään läpi kemikaaliriskien arvioinnin peruskäsitteet ja lainsäädäntöperusta sekä tehdään kemikaalikohtainen riskinarviointi Chemical Managerissa ja harjoituksia.

 


 

Pääkäyttäjäkoulutuksen aikataulu: klo 11.30 – 15.30 (kahvitauko klo 14.00)

Riskinarviointikoulutuksen aikataulu: klo 8.30 – 14.30 (aamiainen klo 8.30, lounastauko klo 11.00)

 

Koulutusten hinnat (alv 0%, sisältää tarjoilut ja koulutusmateriaalin, huom. ei sisällä majoitusta):

Pääkäyttäjäkoulutus 290 €

Riskinarviointikoulutus 390 €

Yhteishinta molemmille päiville 590 €

 

Koulutuksissa tehdään runsaasti käytännön harjoituksia, minkä vuoksi osallistujia pyydetään ottamaan oma kannettava tietokone mukaan. Huom. käyttöliittymä vaatii IE 10/11, Chrome tai Firefox -selaimen.

 

Peruutusehdot:

Ilmoittautuminen koulutukseen on sitova. Mikäli ilmoittautuminen perutaan aiemmin kuin 7 vuorokautta ennen tapahtumaa, osallistumismaksua ei veloiteta. Mikäli ilmoittautuminen peruutetaan tätä myöhemmin, veloitetaan 50 % hinnasta. Kokonaan peruuttamatta jättämisestä veloitetaan koulutuksen hinta kokonaisuudessaan. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa toiseen.

Jos koulutukseen on vähemmän kuin kuusi ilmoittautunutta, EcoOnline varaa oikeuden perua koulutus ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen.

 

Tervetuloa oppimaan uutta tai kertaamaan tietojasi!