Chemical Manager -koulutuksemme käsittää kaksi järjestelmän pääkäyttäjille suunnattua peräkkäistä verkkokoulutuspäivää – pääkäyttäjäkoulutuksen sekä riskinarviointikoulutuksen.

 

COVID-19: Koulutuksemme järjestetään turvallisuussyistä verkkokoulutuksena. Päivämäärät pysyvät samoina ja aikataulun ja koulutuksen sisällön näet alta.

 


 

Chemical Manager -pääkäyttäjäkoulutuksessa opetellaan kemikaalirekisterin ylläpitotoiminnot. Chemical Manager -pääkäyttäjäkoulutus sopii sekä uusille käyttäjille tai kertauksena jo järjestelmää käyttäneille.

Koulutuksessa käydään läpi pääkäyttäjän toiminnot:

  • yleinen esittely
  • paikkarakenne
  • käyttäjät
  • käyttöturvallisuustiedotteiden (KTT) hallinta
  • yrityskohtaisten tietojen lisääminen
  • riskinkartoitus

 

Chemical Manager -riskinarviointikoulutuksessa opitaan sekä riskinarvioinnin peruskäsitteet teoriatasolla että kemikaalikohtaisen riskinarvioinnin suorittaminen Chemical Managerissa.

Koulutus sopii pääkäyttäjille, jotka ovat käyneet Chemical Manager -pääkäyttäjäkoulutuksen tai joilla on muuten kokemusta järjestelmän käytöstä.

Koulutuksessa käydään läpi kemikaaliriskien arvioinnin peruskäsitteet ja lainsäädäntöperusta sekä tehdään kemikaalikohtainen riskinarviointi Chemical Managerissa ja harjoituksia.

 


 

Pääkäyttäjäkoulutuksen aikataulu: Keskiviikko 6.5.2020 klo 9-12 (lähetys avataan klo 8:30, koulutus alkaa klo 9:00)

Riskinarviointikoulutuksen aikataulu: Torstai 7.5.2020 klo 9-14 (lähetys avataan klo 8:30, koulutus alkaa klo 9:00. Sisältää lounastauon.)

 

Verkkokoulutuksen hinnat (alv 0%, sisältää koulutusmateriaalin):

Pääkäyttäjäkoulutus 150 €

Riskinarviointikoulutus 175 €

Yhteishinta molemmille päiville 300 €

 

Koulutuksissa tehdään runsaasti käytännön harjoituksia. Huom. käyttöliittymä vaatii IE 10/11, Chrome tai Firefox -selaimen.

 

Ilmoittaudu mukaan verkkokoulutuksiin su 3.5.2020 mennessä.

 

Tervetuloa oppimaan uutta tai kertaamaan tietojasi!