Verkkokurssi sosiaali- ja terveydenhuollon alalle

 

Sosiaali- ja terveydenhuollon työturvallisuuden ja -hyvinvoinnin lakisääteisen (TyöturvL 14 §) perehdytyksen järjestäminen on pitkään koettu vaikeaksi toteuttaa. Tämän vuoksi se on monilla työpaikoilla jäänyt tekemättä tai tehty puutteellisesti. Työturvallisuuskorttikoulutus ei istu alalle, ja Soster-korttikoulutuksen painopiste on palo- ja pelastusturvallisuudessa - joka on myös tärkeä aihealue.

Toimialalla henkilöstö on vaikea saada samaan aikaan samaan paikkaan koulutuksia varten. Myös hyvien ja toimialaa tuntevien työturvallisuuskouluttajien löytäminen on työlästä. Omien laadukkaiden koulutusmateriaalien tekeminen työn ohessa on haasteellista - saati niiden pitäminen ajan tasalla. Myös pedagogisesti toimivien verkkokurssien tekeminen on oma taiteenlajinsa.

 

Olemme luoneet tähän konkreettiseen tarpeeseen SoteTurva -verkkokurssin

 

EcoOnlinen asiantuntijat ovat korkeasti ja monipuolisesti koulutettuja, käytännönläheisiä ammattilaisia, joilla on kymmenien vuosien kokemus sadoilta työpaikoilta ja monipuoliset työkalut työkulttuurin kehittämiseen. Olemme toteuttaneet verkkokursseja, e-oppimateriaaleja ja tietoiskuja jo lähes 20 vuoden ajan. Mielestämme e-oppimisessa tärkeintä onkin sisältö ja pedagogiikka: tarjotaan aina kohderyhmälle sopivaa, voimassaolevan lainsäädännön ja parhaiden käytäntöjen mukaista sisältöä helposti omaksuttavassa muodossa.

 

SoteTurva-verkkokurssi koostuu 7 moduulista:

  • työturvallisuuden perusteet
  • työergonomia
  • työväkivalta
  • kemialliset tekijät ja säteily
  • psykososiaaliset tekijät
  • biologiset tekijät ja tartuntavaara
  • liikkumisturvallisuus

 

SoteTurva-verkkokurssi käsittelee sosiaali- ja terveysalan työturvallisuuden ja -terveyden aiheita kokonaisvaltaisesti. Kurssi koostuu 7 moduulista ja sen kokonaiskesto on n. 3,5 tuntia, voit suorittaa kurssin myös osina itselle parhaiten soveltuvana ajankohtana - kurssi muistaa, mihin jäit ja mitä olet jo opiskellut. SoteTurva -verkkokurssi sisältää lisäksi moduulikohtaiset lopputestit, jotka toimivat myös palautteena, antaen työnantajalle todennettavan merkinnän annetusta perehdytyksestä ja opiskelijalle todistuksen.

 

SoteTurva-verkkokurssi on joustava ratkaisu osaamisen ja tietoisuuden kehittämiseen!

 

Katso esittelyvideo tästä:

 

Haluatko lisätietoja tai esittelyn? Täytä lomake - otamme sinuun yhteyttä.