Webinaari: Verkkokurssien hyödyntäminen työturvallisuuden perehdytyksissä ja koulutuksissa
Webinaari

Verkkokurssien hyödyntäminen työturvallisuuden perehdytyksissä ja koulutuksissa

Tiedot

Nimi: Verkkokurssien hyödyntäminen työturvallisuuden perehdytyksissä ja koulutuksissa

Kesto: 45 min

Päivämäärä: torstai 18.2.2021

Kellonaika: 13:00

Mikäli et pääse livenä linjoille, ilmoittaudu silti mukaan, lähetämme webinaarin jälkeen sähköpostiisi linkin tallenteeseen.


Sisältö

 

Luokkahuonemuotoisista perehdytyksistä ja koulutuksista ollaan siirtymässä entistä enemmän verkossa toteutettaviin kursseihin ja koulutusohjelmiin. Niiden etuna on mm. paikka- ja aikariippumattomuus, sisällön tasalaatuisuus ja monet digipedagogiset mahdollisuudet opiskelijan osallistamisessa.

Miten verkkokurssista saadaan mahdollisimman motivoiva suorittajalle ja helppo toteuttajalle? Mitä valmiita digitaalisia sisältöjä on käytettävissä?

Aiheesta keskustelevat ja vinkkejä tarjoavat EcoOnlinen johtava asiantuntija Marita Hyttinen ja Faros & Comilta Oppimisratkaisujen kehittäjä Suvi Sankelo.

Onko sinulla mielessä kysymyksiä, joihin haluat vastauksen webinaarissa? Voit lähettää ennakkokysymyksesi meille - klikkaa tästä lomakkeeseen.

Tervetuloa mukaan!

 


 

faroscom

 

 

 

Faros & Com on osaamisen ja liiketoiminnan kehittämisen asiantuntijayritys. Faros & Com kehittää asiakkaidensa liiketoimintaa ja mahdollistaa jatkuvaa oppimista organisaatioissa monipuolisten ja laadukkaiden menetelmien sekä digitaalisten ratkaisujen avulla.

 

Puhujat

 

Marita Hyttinen
Marita Hyttinen
Chief OSH Specialist and C&R Team Leader, EcoOnline Oy

Marita on FT, YTM ja psykologi, joka toimii EcoOnlinessa johtavana asiantuntijana ja asiantuntijatiimin vetäjänä. Hän on kokenut ja monipuolinen työturvallisuuden ja -hyvinvoinnin ammattilainen, joka valmentaa ja konsultoi niin johtoa, esimiehiä kuin työntekijöitä ja toimihenkilöitä. Hän kouluttaa myös etänä ja tuottaa verkkokursseja. Marita on erikoistunut inhimilliseen tekijään eli työhyvinvoinnin ja -turvallisuuden psykologisiin ja sosiaalipsykologisiin kysymyksiin. Hänelle on myönnetty vuonna 2017 Turvallisuusalan elämäntyöpalkinto.

 

Suvi Sankelo
Suvi Sankelo
Learning Solutions Specialist, Faros & Com

Suvi (KM) on kokenut oppimisen ja henkilöstön osaamisen kehittäjä. Suvi on toiminut monipuolisesti niin kouluttaja- kuin suunnittelutehtävissäkin. Hän innostaa, suunnittelee tehokkaita oppimisratkaisuja ja käsikirjoittaa pedagogisesti vaikuttavia verkkokursseja. Suvi työskentelee aina tavoite ja kohderyhmä mielessä. Tätä kautta löytyvät sellaiset ratkaisut, joilla päästään haluttuun maaliin.